Russ 2020 i Narvik?

Russ 2020 i Narvik?

Årets russebiltreff hos Sommerseth måtte dessverre avlyses, men vi vil likevel tilby gratis sjekk av årets russebiler. Ta kontakt med oss på 76911000 / service@sommerseth.net eller på pm, så avtaler vi en time for sjekk av russebilen deres. Våre teknikere er klare!

Vi er opptatt av mennesker og sikkerhet, og spesielt ligger det vårt hjerte nær å passe på dere som er ungdom. Vi vil bidra til å trygge hverdagen – og russetiden deres – og inviterer derfor til GRATIS sikkerhetssjekk/EU-kontroll hos oss torsdag 2. april kl. 17:00.

Russebilene blir utstyrt med Sommerseths tradisjonelle, store GRU-boks (GRunnUtrustningsboks for russ). Denne inneholder masse godteri, slepetau, hodelykt, kondomer, pledd, plaster og andre essensielle ting som tilhører russetiden.

Les også: Enormt oppmøte på russebilsjekk hos Sommerseth 2019

Vi er opptatt av mennesker og sikkerhet, og spesielt ligger det vårt hjerte nær å passe på dere som er ungdom.

Meld deg på eventet

Vil du være med på russebiltreffet hos oss, eller kanskje du kjenner noen som burde melde seg på? Klikk her for å komme til eventet på Facebook.

Hjelp oss gjerne med å spre budskapet!


Ett tonn smågodt fortæres mellom øktene …

Politi og brann tilstede…


Brann & Redning demonstrerer..

Tradisjonelt bilbaneløp hvor man kan vinne GRU til russebil..


Vi tar Sikkerhetsjekken på alvor..