– Bilen så jo helt ny ut da den kom tilbake fra Sommerseth!

keramisk-lakkforsegling-hos-sommerseth
«En sånn bil skal jeg ha når jeg blir stor!». Da 18-årsdagen kom ble Grovfjord-jenta den stolte eier av en rød Chevrolet Camaro RS 2010-modell.

Malin Antonsen Sjøvoll kjøpte seg amcar på 18-årsdagen. En keramisk lakkforsegling hos Sommerseth satte kronen på verket.

Sjøvoll har sett med fasinasjon på Chevrolet Camaro fra 15-årsalderen, og har siden da sagt at: «En sånn bil skal jeg ha når jeg blir stor!». Da 18-årsdagen kom ble Grovfjord-jenta den stolte eier av en rød Chevrolet Camaro RS 2010-modell.

Som ny

For å sette kronen på verket, og sørge for at lakken holder seg lengre, dro hun innom Sommerseth med bilen for polering og keramisk lakkforsegling.

– Bilen så jo helt ny ut da den kom tilbake fra Sommerseth! De hadde fikset alt av småriper og steinsprang i lakken. Bilen så rett og slett strøken ut, sier Sjøvoll.

På spørsmål om hun kan anbefale andre amcar-entusiaster å komme innom Sommerseth, er svaret et rungende ja.

– Jeg vet jeg kan komme innom dem [Sommerseth] hvis det er noe jeg lurer på, eller hvis det er noe feil med bilen. Sommerseth vet hva de gjør og de gjør en god jobb! Sier Sjøvoll.

Sta når det kommer til biler

Bilinteressen kommer fra pappa, opplyser Sjøvoll, og forteller at han har tatt henne med på mange biltreff, tatt henne med på verkstedet, mønstringer og introdusert henne for amcarmiljøet.

«Bilen så jo helt ny ut da den kom tilbake fra Sommerseth! De hadde fikset alt av småriper og steinsprang i lakken. Bilen så rett og slett strøken ut.»

– Selv er pappa Ford-mann, og så for seg at jeg skulle få meg en Mustang, men det var Camaro-en jeg ville ha. Da hadde jeg noe eget, og jeg er ganske sta når det kommer til biler, avslutter Sjøvoll.

Hele familien Sjøvoll bruker Sommerseths ettermarkedstjenester, og de har tilsammen fem biler. Tre av disse er fra Sommerseth.

far-og-datter-sjøvoll
Far og datter Sjøvoll foran «gliset».

 

Vil du vite mer om keramisk lakkforsegling eller polering?
Ta kontakt med oss i dag