Stor interesse for Fords mange elektrifiserte nyheter

ford-med-elektriske-nyheter
Foto: Ford Norge.

Norske Ford-forhandlere har allerede merket en stor interesse for de mange elektrifiserte, nye familiebilene og nyttekjøretøyene Ford presenterte i starten av forrige uke. Sommerseth er en av dem.

– Spesielt den nye Mustang-inspirerte elbil-SUVen, som vil få en rekordrekkevidde på opptil 600 kilometer, har fått mye oppmerksomhet, sier Bård Sommerseth.

Spent på markedet i Narvik

Mer enn 70 norske Ford-forhandlere var tilstede på arrangementet «Go Further» i Amsterdam og fikk med seg de mange nye og elektrifiserte modellene.

Bård Sommerseth, som var tilstede under avdukingen i Amsterdam, er spent på å få bilene til Narvik.

– Jeg tror dette betyr at flere og flere kommer til å vurdere el-bil neste gang de skal kjøpe en bil, sier Bård.

spent-paa-utviklingen-i-narvik
Bård Sommerseth er spent på utviklingen i Narvik.

Også formann i Ford-forhandlerforening, Arils Odden, har merket interessen i markedet.

– Både hybrid og ladbare hybrider er noe det norske markedet etterspør. Ikke minst er vi overbevist om at den nye helelektriske SUV-en, med en rekordrekkevidde på 600 km, vil bli en suksess! Vi gleder oss til å få bilene til Norge, sier Odden.

I en satsing som markerer en ny milepæl for bilprodusenten, vil Ford tilby et helt nytt utvalg av drivstoffeffektive og kjøreglade biler. Disse skal være skreddersydd for å møte norske kunders ulike behov. Det betyr at kundene skal finne en elektrifisert Ford enten de skal kjøre til butikken, levere pakker eller ha en sportslig kjøreopplevelse.

– Jeg tror dette betyr at flere og flere kommer til å vurdere el-bil neste gang de skal kjøpe en bil.

stor-interesse-for-fords-mange-elektriske-nyheter
REKORDREKKEVIDDE: Her presenterer styreformann i Ford Europa, Steven Armstrong, nyheten om at den nye Ford Mustang-inspirerte elektriske SUVen fra Ford. Denne vil få en rekordrekkevidde på over 600 kilometer.

Ford investerer 100 milliarder kroner i elektrifisering

Fords investering på over 100 milliarder i elektrifisering innebærer lansering av en eller flere elektrifiserte varianter. Dette gjelder både nye og eksisterende modeller – alt fra 48 volt hybrid til helelektrisk. Dette i tillegg til svært drivstoffeffektive bensin- og dieselmotorer, for å gi kundene det Ford kaller «power of choice».

I 2020 kommer en helelektrisk Mustang-inspirert SUV med en rekordrekkevidde på opptil hele 600 km! En helelektrisk variant av varebilen Ford Transit 2-tonn vil også bli lansert i 2021.

Interessert i å prøvekjøre en elbil? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!