Volvo lanserer bransjeledende bruktbilgaranti

The new Volvo XC90 D5 driven in Tarragona, Spain

Volvo styrker satsingen i bruktbilmarkedet ved å forlenge og utvide garantiordningen på alle Volvo Selekt-biler som selges hos merkeforhandlere.

Volvo Selekt er merkets bruktbilprogram og tilbyr nybilgaranti ved kjøp av en brukt Volvo. Nå styrkes satsingen ytterligere ved å utvide garantiordningen til å omfatte inntil syv år gamle biler og 150 000 kilometer. Den forrige ordningen var på fem år og 120 000 kilometer.

– Med denne oppgraderingen tilbyr vi en nybilgaranti på brukte biler som få andre kan matche. Vi skal satse på bruktmarkedet fremover. Å kunne tilby kundene denne unike tryggheten vil gi oss et fortrinn i et konkurranseutsatt marked, sier Øystein Herland, i Volvo Car Norway AS.Den nye garantiordningen gjelder både norske og importerte biler, så lenge bilen har fulgt service- og vedlikeholdsprogrammet fra fabrikken. Norske Volvo-forhandlere solgte over 10 000 brukte Volvo i 2018.

Trygghet er essensielt
Alle Volvo Selekt-biler får de nyeste programvareoppdateringer og Volvo-godkjente kontroller for at de skal overholde merkets standarder til sikkerhet, ytelse og utseende. Bilene får også veihjelp og bytterett inkludert i prisen. I Selekt-programmet brukes det kun originaldeler fra Volvo Cars.

– Volvo Selekt skal skape trygghet for kunden noe som er helt essensielt i bruktmarkedet. Med denne garantiutvidelsen har vi et sterkt produkt. Vi skal være først ute med å lansere nye satsinger i bruktbilmarkedet og det er viktig siden markedet stadig er i endring, sier Naveed Liaquat, bruktbilsjef i Volvo Car Norway AS.

Volvo Selekt ble lansert i Norge i 2013 og er i dag tilgjengelig blant alle Volvos forhandlere i Norge. Hensikten med Volvo Selekt er å gi samme premiumopplevelse ved kjøp av en brukt Volvo, som kunden får ved et nybilkjøp. Volvo selekt-biler er dekket i hele Europa og som kunde får man veihjelp i Europa ett år.