5 stjerner i Euro Ncap for Eclipse Cross

97% score for beskyttelse av fører og voksne
80% score for fotgjengersikkerhet

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) har offentliggjort at den helt nye Eclipse Cross har fått maks resultat med 5 stjerner i kollisjonstesten gjort av Euro Ncap. Resultatene er glimrende i de fire ulike kategoriene.

Med sikkerhet som en viktig faktor presterer Eclipse Cross meget godt med hele 97% score i beskyttelse av fører og 80% i kategorien fotjengerbeskyttelse. Testen viser også at den nye SUVens frontkollisjonsvarsling med bremseassistanse system (FCM) forhindrer kollisjoner eller begrenser skader i alle hastigheter. Eclipse Cross skåret fullt hus i mange av testene og sikrer maks score med 5 stjerner til sammen.

Kommer til Norge i mars 2018
– De første bilene kommer til Norge i mars og vi gleder oss til å starte forhåndssalget snart. Vi åpner for kontraktsskriving allerede i løpet av november, sier administrerende direktør Rune Gjerstad hos den norske importøren. Forhandlerne har allerede sett den «live» og de gleder seg minst like mye som oss.