Setter Ford i arbeid i Bogen

– Bilene må kunne jobbe for seg!

– Det er ikke prisen jeg ser på. For meg er det servicedelen, hjelp og oppfølging som er avgjørende.

Bankelyder fyller den kalde høstluften. Vi møter Hans Johnny Nilssen, daglig leder hos Mesterbygg i Bogen, som i dag er på snekkeroppdrag i nærområdet. Langs den høstbladfylte grusveien står det parkert fire arbeidsbiler, alle av merket Ford – og alle kjøpt hos Sommerseth i Narvik.

Ford ganger fjorten

Hans Johnny husker ikke sitt første møte med bilmerket, men husker veldig godt hvorfor det ble akkurat Ford.

– Jeg skal ikke gå for mye i detaljene, men for noen år siden var jeg hos en konkurrent av Sommerseth da jeg så etter en pickup og to varebiler til jobben. Personen jeg snakket med på bilsenteret bare forsvant og kom ikke tilbake. Da bestemte jeg meg for å heller prøve hos Sommerseth, og siden er jeg blitt der! Sier Hans Johnny.

Hele fjorten biler er det blitt opp gjennom årene – både i privat- og jobbsammenheng. I dag har bedriften fire arbeidsbiler: Ford Transit, en robust Ford Ranger Pickup og to Ford Transit Connect. Selv har han en Ford Kuga som privatbil.

– Jeg er helt sikker på at Bård (red.anm. bilforhandler) selger masse biler utelukkende på grunn av den servicen de kan tilby. Det er de rett og slett unike på.

Flersidig og fordelaktig

Hans Johnny forteller at i hans type arbeid er han avhengig av en bil han kan stole på og som gjør jobben. Som snekker og daglig leder i et firma mener han bilene må kunne gjøre skikkelig nytte for seg.

– Vi bruker bilene til stort sett alt, både frakter tungt og kjører langt. Det har litt å si for oss som bor ute på bygda. Privatbilen min er akkurat likedan; full av verktøy og alt annet som hører med yrket! Sier Hans Johnny.

Du snakker varmt om Ford, men hva ville du sagt til en Ford-skeptiker?

 – Ja, si det. Skryte? Jeg ville bedt vedkommende om å ta en titt på de nye bilene som er kommet fra Ford og se på fordelene. Jeg vet mange har vært skeptiske på grunn av de gamle varebilene, men det er skjedd så mye på de siste åra! Påpeker Hans Johnny.

Folka som betyr noe

Da Hans Johnny så på ulike bilmerker til bedriften sin kunne han valgt noe helt annet og adskillig dyrere enn Ford.

– Likevel, det er ikke prisen jeg ser på. For meg er det servicedelen, hjelp og oppfølging som er avgjørende, understreker han.

Hans Johnny forteller blant annet om en gang Vidar, som er ansvarlig for Ford på Sommerseth, kom fra Narvik og hentet en av bilene hans i Bogen for å få den på service.

– Jeg tror ikke det er så mange andre bilforhandlere som gjør sånt, sier han og smiler.

Hans Johnny forteller også om muligheten til å be om lånebil hvis noen av bilene hans har vært på verkstedet, eller er inne på service.

– De tenker hele tiden hva som er best for kunden. De vet jeg er travel i yrket mitt, og da jeg har hatt ting å gjøre i byen har jeg alltid fått lånebil slik at jeg har sluppet å sitte og fysisk vente på at bilen skulle bli ferdig, sier han og legger til avslutningsvis:

– Jeg er helt sikker på at Bård (red.anm. bilforhandler) selger masse biler utelukkende på grunn av den servicen de kan tilby. Det er de rett og slett unike på.