Arnt er nyfrelst på Elbil!

Arnt Livelten jobber til daglig som Varabrannsjef/- Leder Beredskap i Ofoten Brann IKS, og er blant flere i Narvik som har blitt positivt overrasket av nye BYD Han. Her kommer han med en klar oppfordring til nybilkjøpere!

Så Arnt, hva vil du si til nybilkjøpere?

Jeg vil rett og slett oppfordre alle til å ta en tur innom Sommerseth og sjekke ut BYD Han, for jeg må si si at jeg er helt frelst av den nye El-bilen! Jeg er jo vant til diesel, men så tenkte jeg at jeg kanskje skulle gi elbil en sjanse. Og vet du hva? Jeg ble meget positivt overrasket!

Det høres jo bra ut! Hva var det som gjorde at du ble så begeistret?

Jo, jeg må si at kjørekomforten og fremkommeligheten var langt bedre enn jeg hadde trodd. Og ikke minst – hestekreftene! Det er så utrolig kjekt å ha krefter nok – noe som gjør forbikjøringer til en latterlig enkel oppgave, sier han smilende.

Ja, det skjønner jeg godt! Men hvorfor valgte du Sommerseth?

Jeg har jo vært kunde hos Sommerseth i mange år nå, og de har alltid vært så positive og serviceinnstilte. Så da jeg bestemte meg for å prøve BYD Han, var det ingen tvil om hvor jeg skulle dra.

BYD-Han Sort

Takk, de ordene blir vi glad for! Er det noe annet du vil si til andre som vurderer BYD Han?

Ja, prøvekjør BYD Han! Jeg er sikker på at de vil bli like begeistret som meg – og kanskje til og med så overbevist at de investerer i en elbil!