God sikt gir økt sikkerhet

Visste du at en slitt og skadet frontrute er trafikkfarlig? Hos Sommerseth reparerer og skifter vi alt av glass og bilglass til alle typer kjøretøy.

Halvert sikt etter 150 000 kilometer

Har du tenkt over at frontruten utsettes for slitasje? Veistøv, salt og sand sliter over tid ned ruten. Slitte vindusviskere øker slitasjen ytterligere og en slitt frontrute er trafikkfarlig! Små riper svekker gradvis sikten. Spesielt om natten, eller når solen står lavt, blir sikkerheten merkbart dårligere med en slitt frontrute. Det er med andre ord ikke bare når du har fått en stor sprekk at frontruten bør byttes ut.

-Undersøkelser gjort av svenske VTI viser at forskjellen i sikt mellom en ny og en slitt frontrute er hele 131 meter. Det betyr med en ny frontrute har du sikt på rundt 200 meter. Når bilen er blitt kjørt rundt 150 000 kilometer er sikten mindre enn halvparten så god, med bare 91 meter. Tenk deg at det står en elg i veien.

Se også våre tilbud på montering av LED lys, at lysene er i orden og gode nok har også stor betydning for sikten. Vi sjekker dine lys gratis og gir deg råd og tips.

Bilglass sikt steinsprang skifte av frontrute narvik

Vi fikser frontruten din GRATIS ved steinsprang!

Gjelder biler med kasko eller delkasko

Må du bytte frontrute, betaler du kun egenandel fra din forsikringsavtale.

Hos Sommerseth reparerer og skifter vi alt av glass og bilglass til alle typer kjøretøy. Er du usikker på om skaden på ruten kan repareres eller ikke? Ta kontakt med oss, vi gir deg alltid våre beste råd! Vi har avtale med alle forsikringsselskapene og ordner skademelding.

Ikke vent med å fikse steinsprang – da kan ruten sprekke enda mer og må skiftes.

 

Fikse reparere frontrute Narvik

Våre kunder elsker oss! 😊

Ta kontakt i dag!

Bestill time til gratis skifte av rute ved steinsprang, utbedre skader eller skifte av slitt rute.