Velkommen til Sommerseth

Sagaen om Sommerseth

I Millerjordbukta, rett sør for Narvik sentrum, finner du 35 engasjerte medarbeidere som med fagkunnskap og glimt i øyet hjelper deg med alt som gjelder bil, og litt til.

Når vi har drevet med bil gjennom seks tiår og over tre generasjoner, så skjønner du at vi brenner for det vi holder på med. Vi kaller det sagaen om Sommerseth, en eventyrlig reise der det alltid er du som spiller hovedrollen. Hos oss finner du flinke folk som løfter i lag for at Sommerseth stadig skal bli enda bedre for deg.

Historien

Det hele startet på midten av 1950 –tallet, da Gunnar og Lisbeth Sommerseth etablerte bilforretning i Narvik. Sammen bygde de to opp forretningen over de neste 30 årene, fra å være to ansatte til å bli et selskap med 35 ansatte fordelt på bil- og delesalg, verksted og karosseri. Da andre generasjon, ved Bård Sommerseth, overtok driften i 1989 var merkevaren Ford og familien Sommerseth knyttet sterkt sammen. Med Bård i førersetet utvidet Sommerseth AS med Mitsubishi-agentur i 2000 og Volvo i 2002. Våren 2008 bygde vi nytt bilhus i Millerjordbukta og i 2019 overtok og utbedret vi nabobygget. I dag er Sommerseth også forhandler av Renault, BYD og Hongqi, og har et moderne anlegg med stor bruktbilutstilling, verksted, bilpleie, dekklager og kantine i tillegg til nybilutstillingen.

Bedre for deg

Du og det du er opptatt av, er vårt viktigste fokus.

Menneskene

 • Vi er interessert i og oppmerksomt opptatt av deg. Føl deg velkommen!
 • Vi vil lære, og vet at din tilbakemelding gjør oss bedre.
 • Vi gir råd som blir riktig for deg.
 • Du skal ønske å komme tilbake, trygg på at vi tar vare på deg og bilen din.

Effektivitet

 • Vi holder våre avtaler.
 • Du vet når bilen din er ferdig.
 • Vårt velorganiserte verksted gir økt effektivitet – som gir deg en bedre pris.
 • Du innkalles automatisk til EU kontroll og service.

Kompetanse

 • Våre medarbeidere er erfarne fagfolk, som holder seg oppdaterte gjennom kontinuerlig videreutdanning.
 • Vårt utstyr holder høyeste standard.
 • Vi har offentlige sertifiseringer som sikrer miljø og kvalitet

Kapasitet

 • Vårt anlegg og ansatte har stor kapasitet, og vi hjelper deg direkte.
 • Besøk oss helt til kl 19.00 fra mandag til torsdag.
 • Vi har åpent på lørdager.

Vårt løfte til deg – kvalitet og miljø

Men, hva betyr dette egentlig for deg?

Det betyr at vi tar ansvar

Det er vårt løfte til deg. Vårt løfte om at vi både er kvalifisert og innforstått med hvilket ansvar vi som bilforhandler har i møte med både miljø og mennesker.

Det betyr forpliktelse

Vi forplikter oss til å stadig forbedre oss, og hvordan vi påvirker miljøet.

Det betyr tilpasningsdyktighet

Da sertifiseringene først ble utstedt til oss i 2004 og 2006 gjennomgikk vi hele bedriften Sommerseth med argusøyne. Vi la om på mye. Alt i fra tydeligere prosesser, tettere lederoppfølging, måten vi sorterte søppelet vårt på til hvordan vi varmer opp lokalene våre. Generelt hvordan vi driver virksomheten vår. Vi måtte rett og slett se oss selv med nye øyne – og det gjorde vi. Det gjør vi fortsatt.

Det betyr tett oppfølging

Hvert år får vi besøk av en ekstern revisor som gjennomgår og tilser at vi fortsatt gjør det vi kan for å opprettholde kvalitet i alle ledd, og etterlate minst mulig miljøavtrykk.

Det betyr at vi er til å stole på

Her blir både folk og miljøforhold respektert. Her blir ingen ting ”slengt i en tilfeldig søppeldunk”. Vi etterlever lover og reguleringer, i tillegg til at vi har systemer for å sikre kvalitet og læring i alle ledd.

Det betyr at vi er i konstant forandring

Vi jobber stadig med forbedringer. Hvordan jobber vi ute i bilbutikken? Har vi god nok prosess på verkstedet? Blir kunden møtt på riktig måte? Blir bilen effektivt behandlet på verkstedet, og opplever kunden at leveransen er bra? Dette er bare noen av spørsmålene vi til stadighet stiller oss selv. Alt dette gjør vi for å rett og slett være bedre for deg.