Velkommen til Sommerseth

Bli med på eventyret

Midt i hjertet av Millerjordbukta, rett sør for Narvik sentrum, ligger Sommerseth AS. En samling av bilkompetanse og kundeservice, med 35 engasjerte medarbeidere klare til å guide deg gjennom bilens verden. Med over seks tiår med erfaring og tre generasjoner ved roret, er vår lidenskap for biler mer enn bare et yrke – det er en levende saga.
Det er du som har hovedrollen i dette eventyret, hvor vårt mål alltid er å overgå dine forventninger.

Siden 50-tallet

Siden etableringen på midten av 1950-tallet av Gunnar og Lisbeth Sommerseth, har vår familiebedrift vokst fra et lite initiativ til et fullskala bilhus. Vi er stolte over å ha utviklet oss sammen med våre kunder og samfunnet rundt oss, og ser nå fremover mot en enda lysere fremtid. Vi er i tillegg snart på plass i Tromsø, hvor vi skal sørge for flere fornøyde tromsøværinger bak rattet i en bil fra Sommerseth.

I takt med tiden har vi valgt å fokusere enda sterkere på vårt historiske samarbeid med Ford, som fortsatt står sentralt og stadig sterkere i vår virksomhet.

Fremtiden er spennende

Vår fremtidsvisjon er tuftet på innovasjon, bærekraft og å tilby de beste løsningene til våre kunder. Ford-agenturet symboliserer denne retningen, og vi er begeistret for å bringe det nyeste innen bilteknologi og grønne løsninger til våre kunder.

Våre moderne anlegg i Millerjordbukta (og snart i Tromsø), er ikke bare et sted for bilhandel. Det er et komplett senter for bilpleie, verkstedtjenester, og en omfattende bruktbilutstilling.

Med et dedikert team som løfter i lag, sikter vi mot å skape en enda bedre opplevelse. Velkommen til Sommerseth AS, hvor din bilreise begynner, bedre for deg.

Bedre for deg

Du, og det du er opptatt av, er vårt viktigste fokus.

Menneskene

 • Vi er interessert i og oppmerksomt opptatt av deg. Føl deg velkommen!
 • Vi vil lære, og vi vet at din tilbakemelding gjør oss bedre.
 • Vi gir råd som blir riktig for deg.
 • Du skal ønske å komme tilbake, trygg på at vi tar vare på deg og bilen din.

Effektivitet

 • Vi holder våre avtaler.
 • Du vet når bilen din er ferdig.
 • Vårt velorganiserte verksted gir økt effektivitet – som gir deg en bedre pris.
 • Du innkalles automatisk til EU kontroll og service.

Kompetanse

 • Våre medarbeidere er erfarne fagfolk, som holder seg oppdaterte gjennom kontinuerlig videreutdanning.
 • Vårt utstyr holder høyeste standard.
 • Vi har offentlige sertifiseringer som sikrer miljø og kvalitet.

Kapasitet

 • Vårt anlegg og ansatte har stor kapasitet, og vi hjelper deg direkte.
 • Besøk oss helt til kl. 19.00 fra mandag til torsdag.
 • Vi har åpent på lørdager.

Vårt løfte til deg – kvalitet og miljø

Men, hva betyr dette egentlig for deg?

Det betyr at vi tar ansvar

Vi er kvalifiserte og er innforstått med hvilket ansvar vi som bilforhandler har i møte med både miljø og mennesker.

Det betyr forpliktelse

Vi forplikter oss til å stadig forbedre oss, og til å ha et bevisst forhold til hvordan vi påvirker miljøet.

Det betyr tilpasningsdyktighet

Å være oppdatert, kvalifisert og miljøbevisst er ikke en oppgave som løses én gang, det er en kontinuerlig prosess. Derfor evaluerer vi løpende hvordan vi driver vår virksomhet og hva som skal justeres eller forbedres for å tilpasse oss fremtidens behov og krav.

Det betyr tett oppfølging

Vi har tett dialog, både internt og eksternt, for å sikre viktige tilbakemeldinger som bidrar til at vi kan opprettholde kvalitet i alle ledd, og etterlate minst mulig miljøavtrykk.

Det betyr at vi er til å stole på

Her blir både folk og miljøforhold respektert. Vi følger klare retningslinjer for å ivareta miljøhensyn, etterlever lover og reguleringer og har gode systemer for å sikre kvalitet og læring i alle ledd.

Det betyr at vi er i konstant forandring

Vi jobber stadig med forbedringer. Hvordan jobber vi ute i bilbutikken? Har vi god nok prosess på verkstedet? Blir kunden møtt på riktig måte? Blir bilen effektivt behandlet på verkstedet og opplever kunden at leveransen er bra? Dette er bare noen av spørsmålene vi til stadighet stiller oss selv. Og formålet er alltid at vi skal være bedre for deg.