Helelektriske BYD Tang

Fra 619 900,-

Er du på utkikk etter en romslig familiebil, med 4×4 og lang rekkevidde?

Da kan den nye SUVen fra BYD være bilen for deg. Denne spreke familiebilen gjør 0-100 km/t på 4,6 sekunder og har hele 509hk.

BYD Tang er en romslig SUV som har 400-528 km* (WLTP kombinert/urban) og et høyt utstyrsnivå. Få neste generasjons batteriteknologi nå! Nyutviklede Blade, er et batteri som er mindre, tryggere og mindre påvirket av temperatur, noe som er viktig for oss her i nord. Batteriet kommer raskt opp i optimal temperatur og har høy brannsikkerhet.

Hvis du skal på fjellet eller trenger å få med deg ekstra last, er det også mulighet for tilhengerfeste og takstativ. BYD Tang har en hengervekt på 1500 kg.

Våre kunder elsker oss! 😊

Du får

 • 509 hk
 • 15,6 tommer vendbar skjerm
 • Bladebatterier på 86,4 kwh
 • 400-528 km* (WLTP kombinert/urban)
 • 0-100 på 4,6 sekunder
 • Hengervekt 1500 kg
 • AC lading 7 kW og DC lading 110 kW
 • Varme i ratt
 • Panorama soltak
 • 22 tommer med Continentaldekk standard
 • BREMBO bremser foran og bak
 • Skinninteriør med vaffelsøm
 • Trådløs lading av telefon
 • Både setevarmer og setekjøler
 • Dirac lydsystem med 12 høyttalere
 • 31 valgfrie atmosfærelys
 • Mulighet for takstativ og tilhengerfeste
 • 7 seter som standard

BYD Tang leverer som håpet..

De første prøveturene er tatt. Se hva media skriver her.

Elbil24 tar første prøvetur

7 seter som standard

BYD Tang er den ultimate syv-seter for familier som ønsker en elektrisk, romslig og eksklusiv SUV med firehjulstrekk. Kombinasjon av et høyt teknologinivå, syv seter, en omfattende utstyrsliste og en konkurransedyktig pris er BYD Tang et svært attraktivt alternativ for familier. Setedesignet har fått et kraftig løft med brunt skinn i vaffelsøm, som oser av eksklusivitet og kvalitet. Setene er både ventilerte og oppvarmede for å gi mest mulig luksus for fører og passasjer.

Eksteriør

Byd Tang har sikkerhetsystemer fra ADAS, 22″ aluminiumsfelger og dekk med bremser fra BREMO. Leveres med CCS hurtiglading.

Interiør

Byd Tang kan skilter med luxus interiør med moderne ventilerte skinnseter. Led belysning i 31 fargetoner. Dashbordet prydes av en 15,6 tommer stor touch-skjerm, som kan vendes både horisontalt og vertikalt.

Interiør II

BYD Tang har klasseledende komfort og design. Bilen leveres med eksklusive, premium skinnseter med 8-veisjusterbart førersete med memoryfunksjon og 4-veisjusterbart passasjersete. Setene er både ventilerte og oppvarmede.

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys I kupeen, samt LED-belysning som kan justeres i 31 forskjellige fargetoner sørger for behagelig belysning når mørket senker seg.

Sikkerhet og utstyr

BYD Tang EV er spekket med høyteknologisk utstyr, som for eksempel 360º parkeringskamera, remote parking/driving via nøkkel (keyless entry og start), trådløs lading for mobile enheter.

Sikkerhet er også i høysete gjennom hele designprosessen, Tang EV har hele 15 aktive og passive sikkerhetssystemer som for eksempel nivå 2 ADAS-systemer (Advanced Driver Assistance System).

Dette inkluderer blant annet Adaptive Cruise Control, blindsonevarsling, filskiftevarsling, kollisjonsvarsling, parkeringssensor både foran og bak, trafikkskiltgjenkjenning og automatisk nødbrems.

Batteri og lading – Neste generasjons batteriteknologi!

Etter mange års utvikling lanseres BYD sitt nyeste og sikreste bilbatteri til nå; Blade. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier. Dette fører til lavere vekt og lengre rekkevidde. Blade er tryggere og mindre påvirket av temperatur som er viktig for oss her i nord.

Batteriet kommer raskt opp i optimal temperatur og har høy brannsikkerhet.

Batteriet har en batterikapasitet på 86,4 kWh. Tang tar 7 kW på AC-lading, og 110 kW på DC-lading.

Stor SUV – rikelig med plass og panorama tak

Tang er en av markedets største suv med enorm lastekapasiet og plass, samt stort panorama glasstak gir rikelig med lys. Nå får du også 7 seter som standard uten pristillegg.

Rekkevidde og forbruk

Tang leveres med en klasseledende rekkevidde på 500 km (NEDC) og mellom 400-528 km* (WLTP kombinert/urban). Dermed er dette en bil for både by og bygd, og et godt valg for deg som ønsker en bil med lang rekkevidde.

*Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster lufttrykk i hjul og mer.

Skreddersydd for deg og din familie

En perfekt elektrisk storbil for norske forhold. Høy bakkeklaring, hele 19cm og firehjulstrekker. Hengerfeste og takstativ mulig. Hengervekt på 1410kg. God plass for både fører, passasjer og bagasje for lengre turer.

Pris fra 619.900,- levert Narvik

Byd Tang EV er et økonomisk bra kjøp med lav pris for en stor rommelig SUV. Pris inkludert 7 seter som standard og Executive Pack som består av

Be oss å ringe deg

"*" indicates required fields

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kontakt vår BYD ekspert

Haakon Sommerseth
Haakon Sommerseth