Helelektriske BYD T3

Fra 365 000,-

Elektrisk varebil med inntil 310 km rekkevidde, smarte lagringsløsninger og 8 års batterigaranti. T3 er en el-varebil med skyvedører på begge sider, som er perfekt for rørleggeren, håndverkeren eller til varetransport i byen.

Våre kunder elsker oss! 😊

Du får

Få enova støtte ved kjøp av El-varebil!

Firma kan få opptil 33.720,- i støtte ved kjøp av T3. Søknad må gjøres i.f.m. selve kjøpet.

Vi hjelper deg gjerne, ta kontakt med våre selgere.

Lading

Bilens batteri har en batterikapasitet på 50,3 kWt som kan lades fra 30 til 80 prosent på 30 minutter med DC-hurtiglader (CCS). Ladetiden med AC-tilkobling regnes til ca. 7,5 timer. Nyutviklede Blade batteri, er mindre, tryggere og er mindre påvirket av temperatur, noe som er viktig for oss her i nord. Batteriet har høy brannsikkerhet og kommer raskt opp i optimal temperatur.

Rekkevidde og forbruk

BYD T3 har en klasseledende rekkevidde på inntil 310 km* (WLTP). Rekkevidden påvirkes av flere faktorer, som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP-syklus, og er den mest vanlige målemetoden som brukes.

Garanti

Det skal være trygt å velge el-varebil fra BYD. Din nye BYD T3 selges med batterigaranti på 8 år/160.000 km. Alle biler er understellsbehandlet med Tectyl i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse og gir den forlenget levetid. Dette er inkludert i prisen.

Varerom

På Byd T3 får du 2 skyvedører, topphengslet bakdør og 645kg nyttelast

Neste generasjons batteriteknologi nå!

Nyutviklede Blade batteri, er mindre, tryggere og er mindre påvirket av temperatur, noe som er viktig for oss her i nord. Batteriet har høy brannsikkerhet og kommer raskt opp i optimal temperatur.

Interiør

T3 har rommelig cockpit og du sitter godt i ergonomiske seter.

Be oss å ringe deg

"*" indicates required fields

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kontakt vår BYD ekspert

Haakon Sommerseth
Haakon Sommerseth