Ford Mustang Mach-E GT med 0,24% rente, serviceavtale i 5 år og 25.000,- i rabatt!

Pris fra 698 800,- levert Narvik

Den råeste og mest eksklusive versjonen av den norske salgssuksessen!

Med opptil hele 487 HK og 860 Nm* i dreiemoment leverer nye Mustang Mach-E GT mer dreiemoment enn noen annen produksjonsmodell fra Ford i Europa. 0 – 100 km/t går unna på bare 3,7 sekunder. 500 km rekkevidde (WLTP) Adaptive dempere, Brembo-bremser og nytt kjøremodus.

Pris er nå satt ned hele 25.000,- til kun 698.800,-*
– levert Narvik  inkl. mva og veiavgift, serviceavtale 5 år og fri km,  med kun 0,24 % fastrente i 3 år, samt vinterhjul/-dekk inkludert.
*Gjelder kontrakter inngått fra før 30.juni 2024

Akkurat nå på lager i Narvik! Kontakt oss for prøvekjøring!

 

Våre kunder elsker oss! 😊

Du får

 • Unik utvendig styling med “GT grill”
 • Magneride dempere
 • 20″ aluminiumsfelger 19″ røde brembo bremsekalipere
 • 245/55 R20 sommerdekk
 • Ford performance sportsseter med elektisk justering
 • B&o premium lydanlegg
 • Handsfree bakluke
 • 360° kamera
 • Panoramatak med varmereflekterende glass
 • 10,2″ digitalt instrumentpanel og 15,5″ touchskjerm
 • 8-veis elektrisk justering av forseter
 • Minnefunksjon på seter og sidespeil
 • Led signatur baklys
 • Led hovedlys
 • Trafikkskiltgjenkjenning— unnamanøverassisten — advarsel mot kryssende trafikk med aktiv bremsing
 • Nedbremsing etter en kollisjon— veikryss assistent
 • Parkeringsassistent
 • Innfellbare sidespeil, oppvarmede med blinklys og blis
 • Telefon som nøkkel
 • Intelligent adaptive cruisekontroll med køassistent

Ekstremt underholdende kjøreopplevelse

Med de to motorene – som uavhengig fordeler til sammen opptil 487 HK og 860 Nm* – på bilens front- og bakaksel, blir kjøreopplevelsen den byr på ekstremt underholdende. Den elektriske familiebilen med GT-logoen har faktisk nesten 15 % mer dreiemoment enn den eksklusive supersportsbilen Ford GT.

Den bakre motoren når maksimalt dreiemoment i løpet av kun 0,5 sekunder. Samtidig får den hjelp av en frontmontert elektrisk motor for sømløs akselerasjon, bedre fremkommelighet og enda bedre egenskaper ved kjøring i skarpe svinger.

Mach-E GT kommer også med en unik drivlinjekalibrering som gjør at mer av dreiemomentet blir fordelt til bakhjulene sammenlignet med de andre Mustang Mach-E med firehjulstrekk.

Gul Ford Mustang Mach-E GT bak

Helt utemmet kjøremodus

Ettersom sjåføren skifter fra kjøremodusene Stille til Aktiv og videre til Utemmet forandrer bilens karakter seg mer og mer i retning av en bakhjulsdrevet sports-kupe, mye på grunn av økt distribusjon av dreiemoment til bakaksel.

Den nye innstillingen «Helt utemmet», er eksklusiv for Mustang Mach-E GT, og er tilgjengelig som en tilleggsfunksjon når Utemmet er valgt.

Her blir drivlinjen kalibrert for optimal ytelse på bane, med mulighet for gjentatt å levere konsis kraft og dreiemoment.

Gul Ford Mustang Mach-E GT front

Adaptive dempere tilpasset europeisk bruk

Som standard kommer også Mustang Mach-E GT med Magneride adaptive dempere som er spesielt tilpasset europeisk bruk. Systemet kontrollerer magnetorologisk væske inni demperne i sanntid for hele tiden å sørge for tilpasset demping etter førerens kjørestil i øyeblikket, og i tråd med det kjøremoduset som er valgt.

Ford Mustang Mach-E GT kjøremoduser snø

Eksklusive 20 tommers alufelger

Nye Mustang Mach-E GT kommer eksklusive 20 tommers aluminiumsfelger med høyglans svarte detaljer, røde bremsekalipere og svartlakkerte detaljer på blant annet tak, sidespeil, luftinntak og frontsplitter er blant eksteriørdetaljene som kommer med den nye versjonen.

Pirelli 245/45 R20 sommerdekk
Leveres også med Pirelli 245/45 R20 sommerdekk som er spesielt tilpasset de ekstra kreftene som modellen har.

Med en diameter på hele 385 mm er også de ventilerte bremsene foran på Mustang Mach-E de største på noen Mustang Mach-E modell.

Ford Mustang Mach-GT felger dekk hjul

Smidig karosserikontroll

Ved å kombinere firehjulstrekk, MagneRide-dempere, det eksepsjonelt gode dekkgrepet og det naturlig lave tyngdepunktet som er et resultat av at batteriet ligger under gulvet, har vi lykkes med å utvikle en bil med bemerkelsesverdig bra karosserikontroll og smidighet for en bil i denne klassen, sier Ford Motor Norges administrerende direktør.

Ford Mustang Mach-E GT firehjulstrekk snø

Performance Sportsbil med god plass!

Med Mustang Mach-E GT får du en helt rå 5-seters helelektrisk SUV med akselerasjon som en supersportsbil, samtidig som du har god plass til fem personer og bagasje. Bagasjeplass også i front.

På innsiden av det romslige førermiljøet setter du deg ned i Ford Performance-sportsseter med god polstring, kombinert med egendefinert «soft touch» ratt- og dørdetaljer gir dette bilen et helt unikt utseende.

Ford Mustang Mach-E GT helelektrisk suv el-bil

Svært mye eksklusivt utstyr som standard

Nye Mustang Mach-E GT kommer også som standard med svært mye utstyr og unik sportsstyling som gjør at den klart står ut i mengden.

2 unike lakkfarger
I tillegg til to unike lakkfarger, Grabber Blue og Cyber Orange, kommer den nye modellen med hjulbuer i samme farge som bilen, en 3D-grill i fargen Dark Matter Grey og en unik frontstøtfanger med luftinntak og frontsplitter.

Mustang Mach- E GT kommer også som standard med en rekke avanserte førerassistanseteknologier som 360° kamera og intelligent adaptive cruisekontroll.

Ford Mustang Mach-E GT farger utstyr

Se hva pressen skriver om Mach-E GT

MYE SPORTY FAMILIEBIL FOR PENGENE

«Sjokkerende rask» og «veldig mye sporty familiebil for pengene» er blant konklusjonene til norske biljournalister etter å ha prøvekjørt ekstremversjonen av en av Norges mest solgte biler de siste månedene, Mustang Mach-E GT.

Pressen skriver:
Mye sporty familiebil for pengene | Det er lite å sette fingeren på og mye å gledes over | Sjokkerende rask | En opplevelse | Nye BØRNING bilen …

Se mer
Ford Mustang Mach-E GT anmeldelser

B&O lydsystem

Med bilen får du også som standard premium B&O lydsystem med 10 høyttalere, totalt bagasjeromsvolum på 502 liter hvorav 100 liter i en drenerbar frunk og en 15,5’’ skjerm med Fords SYNC 4A system som lærer av sjåførens vaner.

Prisbelønt og unikt designlydanlegg i Ford Mustang Mach-E

Be oss å ringe deg

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kontakt vår Ford ekspert

Haakon Sommerseth
Haakon Sommerseth