Ford Mustang Mach-E GT

Fra 660.500,- levert*

Den råeste og mest eksklusive versjonen av den norske salgssuksessen er ankommet Narvik!

Med opptil hele 487 HK og 860 Nm* i dreiemoment leverer nye Mustang Mach-E GT mer dreiemoment enn noen annen produksjonsmodell fra Ford i Europa. 0 – 100 km/t går unna på bare 3,7 sekunder. 500km rekkevidde** Adaptive dempere, Brembo-bremser og nytt kjøremodus. *Pris levert Narvik Kr. 660.500,- Kontakt oss for prøvekjøring!

 

GT er nå testet:  «Mye sporty familiebil for pengene» – «Det er lite å sette fingeren på og mye å gledes over» – «Sjokkerende rask» – «En opplevelse»…
<Se hva pressen skriver>. 

Våre kunder elsker oss! 😊

Du får

 • Unik utvendig styling med «GT grill»
 • Magneride dempere
 • 20″ aluminiumsfelger 19″ røde brembo bremsekalipere
 • 245/55 R20 sommerdekk
 • Ford performance sportsseter med elektisk justering
 • B&o premium lydanlegg
 • Handsfree bakluke
 • 360° kamera
 • Panoramatak med varmereflekterende glass
 • 10,2″ digitalt instrumentpanel og 15,5″ touchskjerm
 • 8-veis elektrisk justering av forseter
 • Minnefunksjon på seter og sidespeil
 • Led signatur baklys
 • Led hovedlys
 • Trafikkskiltgjenkjenning— unnamanøverassisten — advarsel mot kryssende trafikk med aktiv bremsing
 • Nedbremsing etter en kollisjon— veikryss assistent
 • Parkeringsassistent
 • Innfellbare sidespeil, oppvarmede med blinklys og blis
 • Telefon som nøkkel
 • Intelligent adaptive cruisekontroll med køassistent

Nye Mustang Mach-E GT

Nye Mustang Mach-E GT kommer som standard med to elektriske motorer, firehjulstrekk, avanserte MagneRide® adaptive dempere som justerer seg etter valgt kjøremodus og et bremsesystem fra Brembo. Til sammen gir dette fantastiske kjøreegenskaper.

Unik drivlinjekalibrering
Mach-E GT kommer også med en unik drivlinjekalibrering som gjør at mer av dreiemomentet blir fordelt til bakhjulene sammenlignet med de andre Mustang Mach-E med firehjulstrekk.

Ekstremt underholdende kjøreopplevelse

Med de to motorene – som uavhengig fordeler til sammen opptil 487 HK og 860 Nm* – på bilens front- og bakaksel, blir kjøreopplevelsen den byr på ekstremt underholdende. Den elektriske familiebilen med GT-logoen har faktisk nesten 15 % mer dreiemoment enn den eksklusive supersportsbilen Ford GT.

Den bakre motoren når maksimalt dreiemoment i løpet av kun 0,5 sekunder. Samtidig får den hjelp av en frontmontert elektrisk motor for sømløs akselerasjon, bedre fremkommelighet og enda bedre egenskaper ved kjøring i skarpe svinger.

Helt utemmet kjøremodus

Ettersom sjåføren skifter fra kjøremodusene Stille til Aktiv og videre til Utemmet forandrer bilens karakter seg mer og mer i retning av en bakhjulsdrevet sports-kupe, mye på grunn av økt distribusjon av dreiemoment til bakaksel.

Den nye innstillingen «Helt utemmet», er eksklusiv for Mustang Mach-E GT, og er tilgjengelig som en tilleggsfunksjon når Utemmet er valgt.

Her blir drivlinjen kalibrert for optimal ytelse på bane, med mulighet for gjentatt å levere konsis kraft og dreiemoment.

Eksklusive 20 tommers alufelger

Nye Mustang Mach-E GT kommer eksklusive 20 tommers aluminiumsfelger med høyglans svarte detaljer, røde bremsekalipere og svartlakkerte detaljer på blant annet tak, sidespeil, luftinntak og frontsplitter er blant eksteriørdetaljene som kommer med den nye versjonen.

Pirelli 245/45 R20 sommerdekk
Leveres også med Pirelli 245/45 R20 sommerdekk som er spesielt tilpasset de ekstra kreftene som modellen har.

Med en diameter på hele 385 mm er også de ventilerte bremsene foran på Mustang Mach-E de største på noen Mustang Mach-E modell.

Svært mye eksklusivt utstyr som standard

Nye Mustang Mach-E GT kommer også som standard med svært mye utstyr og unik sportsstyling som gjør at den klart står ut i mengden.

2 unike lakkfarger
I tillegg til to unike lakkfarger, Grabber Blue og Cyber Orange, kommer den nye modellen med hjulbuer i samme farge som bilen, en 3D-grill i fargen Dark Matter Grey og en unik frontstøtfanger med luftinntak og frontsplitter.

Mustang Mach- E GT kommer også som standard med en rekke avanserte førerassistanseteknologier som 360° kamera og intelligent adaptive cruisekontroll.

Adaptive dempere tilpasset europeisk bruk

Som standard kommer også Mustang Mach-E GT med Magneride adaptive dempere som er spesielt tilpasset europeisk bruk. Systemet kontrollerer magnetorologisk væske inni demperne i sanntid for hele tiden å sørge for tilpasset demping etter førerens kjørestil i øyeblikket, og i tråd med det kjøremoduset som er valgt.

Smidig karosserikontroll

Ved å kombinere firehjulstrekk, MagneRide-dempere, det eksepsjonelt gode dekkgrepet og det naturlig lave tyngdepunktet som er et resultat av at batteriet ligger under gulvet, har vi lykkes med å utvikle en bil med bemerkelsesverdig bra karosserikontroll og smidighet for en bil i denne klassen, sier Ford Motor Norges administrerende direktør.

Performance Sportsbil med god plass!

Med Mustang Mach-E GT får du en helt rå 5-seters helelektrisk SUV med akselerasjon som en supersportsbil, samtidig som du har god plass til fem personer og bagasje.

På innsiden av det romslige førermiljøet setter du deg ned i Ford Performance-sportsseter med god polstring, kombinert med egendefinert «soft touch» ratt- og dørdetaljer gir dette bilen et helt unikt utseende.

B&O lydsystem

Med bilen får du også som standard premium B&O lydsystem med 10 høyttalere, totalt bagasjeromsvolum på 502 liter hvorav 100 liter i en drenerbar frunk og en 15,5’’ skjerm med Fords SYNC 4A system som lærer av sjåførens vaner.

Be oss å ringe deg

"*" indicates required fields

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kontakt vår Ford ekspert

Morten Engdal
Morten Engdal