Ford Explorer Electric

Pris under 500 000,-

NYE HELELEKTRISKE EXPLORER – Exploring Reinvented!

Rask lading. Overlegen komfort og enkel tilkobling. Her er nye helelektriske Ford Explorer – en kompakt SUV med 5 seter og mange smarte rom for oppbevaring.

Indikativ veiledende startpris er under kr 500 000

Reserver din i dag for å sikre deg ekskusiv tilgang når vi åpner for endelig bestilling senere i år.

Våre kunder elsker oss! 😊

Du får

 

NYE HELELEKTRISKE EXPLORER –Exploring Reinvented!

Kompakt SUV med 5 seter og mange smarte rom for oppbevaring. Rask lading. Overlegen komfort og enkel tilkobling.

KLIKK OG RESERVER DIN I DAG!

Ford lanserer Explorer Reinvented, live sammen med utforsker Lexi Alford

Dette er den nye helelektriske utforskeren. Se mer om historien, det planlagte eventyret og utforsk bilen sammen med Lexi og Ford.

Lanseringen (youtube)

Exploring Reinvented!

Fra 1922 til 1927 kjørte Aloha Wanderwell gjennom hele 43 land på sin fantastiske reise jorda rundt. Ekspedisjonen, som var delvis sponset av Ford Motor Company, foretok hun bak rattet på den legendariske modellen som for alvor «satte verden på hjul» – Ford Model T.

Senere i år skal Lexie Alford ta fatt på den samme utfordringen – og legge ut på en ekspedisjon jorda rundt, gripe muligheter, møte mennesker fra mange kulturer og besøke unike steder – alt i den nye elbilen Ford Explorer.

Aloha var første kvinne som kjørte verden rundt, i Ford T

Verden rundt, nå i elektrisk Explorer

– Historien til Aloha Wanderwell er spesielt inspirerende for kvinnelige eventyrere, men oppfordrer samtidig alle til å flytte egne grenser og oppleve nye steder. Jeg gleder meg veldig til å følge i denne legendens bilspor og samtidig vise hva en reise med elbil kan være.

Det kommer til å bli både hindringer og utfordringer, men det er noe av det som gjør det å reise både morsomt og spennende. Jeg skal også dokumentere det hele på nett, sier Lexie Alford (kjent på Instagram som @lexielimitless).  Følg henne og Ford på reisen, via deres instagram eller youtube konto.

Se instagram

Noen av høydepunktene til Explorer!

Den elektriske crossoveren kommer med et høyt utstyrsnivå som standard – og inkluderer blant annet LED hovedlys, seter i del-Sensico, oppvarmet ratt, 12-veis elektrisk justerbart førersete inkludert korsryggsstøtte med massasje og en stilig lydplanke.

I midtkonsollen under armlenet er det en 17-liters stor «Megakonsoll», stor nok til å romme en 15-tommers laptop. Under det integrerte bagasjeromsdekselet er det et 450 liters stort bagasjerom.

Reserver din i dag!
Explorer med 17-liters stor «Megakonsoll», stor nok til å romme en 15-tommers laptop.

NYE SYNC MOVE i Ford Explorer Electric

Helt nye SYNC MOVE gjør det mulig for sjåføren å personifisere sitt førermiljø ved hjelp av en stor 14,6 tommers berøringsskjerm, som også kan heves og senkes i en vinkel på mer enn 30 grader.  Under skjermen er det også et oppbevaringsrom, «My Private Locker», som kan låses ved å sette skjermen i nederste posisjon.

Helt nye SYNC MOVE i Explorer

LAD HJEMME. ELLER PÅ VEIEN

Med ladehastigheter på 10 %–80 % på bare 25 minutter, fyller du opp på nulltid. Tilgang til over 450 000 offentlige ladepunkter i hele Europa gjennom BlueOval™-ladenettverket.

SPRENG GRENSER. MED KOMFORT.

En praktisk 5-seter med et interiør fylt med innovative løsninger verdig en Explorer!

Virtuell prøvekjøring

Utforsk vår interaktive virtuelle prøvekjøring og opplev bilen fra inn- og utsiden. Skog, ørken eller snø: Du velger hvilket eventyr du vil oppleve.

Virtuell prøvekjøring
Ta en testkjøretur i nye Explorer

Be oss å ringe deg

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kontakt vår Ford ekspert

Morten Engdal
Morten Engdal