Mustang Mach-E, fullblods kjøremaskin med smilegaranti!

Andrè Christensen jobber som daglig leder på HRS Miljø, og kjører mye i jobben. Han er ekte narvikgutt og stiller klare krav til egenskaper i bilene sine. Andrè har «vokst opp» med Sommerseth, og har handlet bil hos både far og sønn i firmaet.

Hei Christensen! Vi har hørt at du er fornøyd med både Sommerseth og din nye bil!

Absolutt! Jeg har «vokst opp» med Sommerseth, og de har alltid vært der for meg når jeg har trengt det. De har et bredt utvalg av bilmodeller og utviser gang på gang stor servicegrad. Men det beste med dem er at de alltid finner fair og skikkelige løsninger – og det er viktig for meg!

Andre Christensen Daglig leder hos HRS Miljø

Men Andrè - hvordan endte du opp med en Mustang Mach-E?

Vel, jeg var litt skeptisk til el-biler, men så tok Sommerseth meg med på en prøvekjøring av Mach-E, og jeg ble helt forelsket! Jeg kjører som sagt mye i jobben, så god rekkevidde er et «must have». God bakkeklaring og firehjulsdrift er også viktig for meg – særlig når jeg skal til hytta på fjellet. Mach-E leverer på alle punkter!

blå ford mustang mach-e narvik

Så herlig at du er så fornøyd! Er det noe du vil si til andre som vurderer en ny el-bil?

Ja, jeg vil bare oppfordre alle til å prøvekjøre en! Jeg er sikker på at de vil bli like overrasket og fornøyd som jeg ble. Og hvem vet, kanskje de til og med vil smile hele veien til hytta, som jeg gjør nå!

Haha, det er fantastisk å høre! Takk for en morsom prat, Christensen. 😊

 

 

PRØVEKJØR OG TEST VÅR SMILEGARANTI:

RING OSS 948 66 086

blå ford mustang mach-e narvik