NYE FORD
E-TRANSIT
– ELEKTRIFISERT BUSINESS


Kompromissløs helelektrisk versjon av verdens mest solgte varebil er lansert og kommer til Europa våren 2022. Elektrisk rekkevidde opptil 350 km

KOMPROMISSLØS. HELELEKTRISK.


En ny Transit er på vei. Bygget for å være like tøff, kapabel og allsidig som alltid, nå også med null utslipp under kjøring.

Elvarebilen drives av et høyspentbatteri på 67 kWt, og er designet for å hjelpe virksomheten din, samtidig som den når bærekraftsmålene. Den leverer opptil 350 km rekkevide på én lading†.

Pro Power Ombord lar deg koble til dine elektriske verktøy til en 2300W/230V kontakt uansett hvor du er.

Tilgjengelig i to høyder og tre lengder. E-Transit byr på opptil 15,1 kubikkmeter med lastevolum‡. Så uansett hvilke krav du har, finnes det en variant som kan bidra til å elektrifisere bedriften din.

KOMPROMISSLØS KAPASITET

Med sitt elegante design leverer E-Transit utslippsfri kjøring uten at det går på bekostning av Transits velkjente egenskaper. Batteriet sitter under bilens karosseri for å maksimere plassen. Med et valg mellom 3 lengder og 2 takhøyder har du mellom 9,5 og 15,1 kubikkmeter tilgjengelig lastevolum, og en nyttelast på opptil 1616 kg§. Og med den valgfrie, automatiske sidedøren, samt bakdører i full høyde med innfelt taklys, er det enkelt å få tilgang til lasten din.

PRO POWER OMBORD

Med det store elektriske batteriet lar E-Transit deg bruke elektroverktøyene dine uansett hvor jobben måtte ta deg. Tilgjengelig som valgfritt ekstrautstyr. Pro Power Ombord leverer 2300W effekt uten behov for generator. Dermed kan du simpelthen plugge inn driller, sager, laptoper eller hva som helst i 230V kontakten i bilen og komme i gang med arbeidet.

ford 4sync-etransit

FORD SYNC 4

Ford SYNC 4 er et kommunikasjons- og underholdningssystem koblet til skyen. Skytilkobling gir SYNC 4 mer avansert ruteplanlegging og samtalebasert stemmestyring. Samtidig sørger trådløse oppdateringer for stadig evolusjon av varebilens grensesnitt. Med trådløs integrering for smarttelefoner, ladestyring for elbil, en ny 12-tommers berøringsskjerm pluss mye mer, vil du oppleve en helt ny verden av tilkobling med SYNC 4*

e-transit ford telematic

FORD TELEMATICS

Hvis du administrerer en større bilpark, kan vårt utvalg av Ford Telematics-løsninger hjelpe deg å håndtere den mer effektivt, for å maksimere produktivitet og minimere bilenes nedetid. Ved å levere kraftfulle, datadrevne innsikter i den daglige driften av bilparken, lar Ford Telematics deg raskt gjennomgå bilenes tilstand, i tillegg til å forbedre produktiviteten ved å raskt identifisere problemer som krever oppmerksomhet.

E-transit løsning for flåtestyring av kjøretøy

NY LØSNING FOR FLÅTESTYRING AV KJØRETØY

Med de nye flåtestyringsverktøyene fra Ford Commercial Solutions er energiovervåkning og andre tjenester enkelt tilgjengelig både gjennom en mobilapp og som nettbasert programvare. Dette skal hjelpe flåteeiere og næringslivet med en problemfri overgang til elektriske kjøretøy. Tilgjengelig som standard for de første som bestiller. [Les mer her]

STILLEGÅENDE OG STERKEST I KLASSEN

Uansett om du jobber deg gjennom natten eller foretar tidlige morgenleveranser, vil den elektriske varebilen sørge for at lokal støyforurensning holder seg til et minimum. Den elektriske motoren leverer dog hele 269 HK og maksimalt dreiemoment er 430 Nm. Den bakhjulsdrevne elektriske varebilen vil med det være sterkest av alle elektriske varebiler i Europa. Et spesielt Øko-modus reduserer energiforbruket med opptil 8 – 10% når den kjøres uten last i motorveihastighet.

Ford E-Transit reduserer kostnader

REDUSERTE DRIFT- OG
VEDLIKEHOLDS-
KOSTNADER

Det å lade bil koster betydelig mindre enn å fylle drivstoff. Nattlading gir også reduserte energipriser og bilparken står oppladet og klar om morgenen! Du har også mindre bevegelige deler på Ford E-Transit, som bidrar til mindre nedetid og redusert service- og vedlikeholdskostnad. Du kan også forhåndsvarme E-Transit mens den lader for optimal driftstemperatur på batteriet og i førermiljøet.

E-Transit gir statlig tilskudd

STATLIG TILSKUDD

E-Transit kvalifiserer til statlig tilskudd fra Enova på 50.000,- gjennom myndighetens intensivordning for elektriske biler. Husk at søknad MÅ ordnes når bilen bestilles.

Meld din interesse for Ford E-Transit

Det er mange fordeler å være først ute, få med alle de gode løsningene som lanseres til de første som får levert E-Transit og dette uten tillegg i pris! Vi tar kontakt når den er klar for bestilling, så slipper du å tenke mer på det!

Kontakt vår Ford selger

Vil du snakke om Ford E-Transit, kan du også kontakt vår Ford spesialist!

Morten Engdal

Bilselger