Mustang Mach-E er klar for bestilling!

Vellykket testing av Mustang Mach-E i Norge

Ford Mustang E-match på visning hos Sommerseth

Mustang i Norge
mustang mach e i norge

Etter mer enn 2500 km på norske veier og omfattende testing mot det norske ladenettverket konkluderer Ford Motor Norge med en vellykket testperiode av Mustang Mach-E. 17. september åpnes det opp for endelig bestilling av den elektriske SUV-en.

– På en rekke områder, som ladehastighet og rekkevidde har den overprestert i forhold til det vi forventet. Med vår preproduksjonsmodell kjørte vi 484 km mellom Oslo og Trondheim uten ladestopp. Fremdeles hadde vi 14% batterikapasitet igjen. Det er vi svært fornøyde med, selv om det selvsagt var en uhøytidelig test i forholdsvis rolig tempo til meg å være, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Målet med å teste Fords nye elektriske SUV på norske veier og på norske ladestasjoner er å gi de siste innspillene til Ford sentralt før kundeleveringene av Mustang Mach-E starter i Norge tidlig i 2021.

Prøvekjørt 2500 km: Mustang-gener i massevis

– Vi har fått prøvekjørt Mustang Mach-E mer enn 2500 km på norske veier av svært varierende standard. Bilen er svært romslig, komfortabel og har meget gode kjøreegenskaper. Her er det Mustang-gener i massevis for de kjøreglade, sier Berg.

Bilen som ankom Norge mandag for en uke siden er en preproduksjonsvariant med firehjulstrekk og en rekkevidde på opptil 540 km.

– Det var en svært hyggelig opplevelse å kjøre bilen til Trondheim. Du sitter høyt og har god oversikt rundt hele bilen. Selv med min høyde på 1,91 meter fant jeg meg også godt til rette i setet på langturen. Til de mange tusen som allerede har forhåndsbestilt bilen vil jeg bare si at de kan glede seg. Dette var enda bedre enn forventet, sier Berg.

[Se hele pressemeldingen her]

Det beste av alt er at Ford holder prisene som ble estimert for 1 år siden! Ingen prisøkning på Mach-E, gjelder ved bestilling i 2020.
Priser fra 422.000,- til 31.12