Ford Explorer Ladbar Hybrid ST-Line

Skapt for å skille seg ut!

NYE EXPLORER ST-LINE LADBAR HYBRID
Har du lyst til å prøvekjøre nye Ford Explorer? Vi har demobil klar for prøvekjøring!

Pris fra 1 107 500,- levert Narvik

Ta kontakt med Morten idag på telefon 90 22 08 73 eller epost morten@sommerseth.net for å avtale tid.

Blå Ford Explorer Hybrid front utstilt inne hos Sommerseth i Narvik

Du får:

 

 • 3-soners klimaanlegg
 • Massasjeseter med kjøling
 • B&O lydanlegg med 1000Watt
 • Oppvarmet frontrute og ratt
 • Automatisk bakluke
 • Oppvarmede seter foran og på 2. seterad
 • Ryggekamera og frontkamera med spyler
 • 20″ alufelger
 • Antikollisjonssystem
 • LED hovedlys
 • Adaptiv cruisekontroll med køassistent
 • 10,1″ touchskjerm og 12,3″ heldigitalt instrumentpanel
 • Panoramatak
 • 10-veis elektrisk justerbare skinnseter
 • Trådløs lading i midtkonsoll, samt opptil fire USB-porter, tre 12 V-strømuttak og ett 110 V-strømuttak

CO2 71 g/km, bl. forbruk 0,31l/mil. 

FORD EXPLORER ST-LINE LADBAR HYBRID

 

Explorer ladbar hybrid er en fullverdig 7-seters SUV med hele 457hk, rikelig med innvendig plass, 2,5 tonn tilhengervekt, 5 stjerner i Euro NCAP og alt av utstyr som standard.

Blå Ford Explorer Hybrid utstilt inne hos Sommerseth i Narvik

MULIGHETENE VENTER

Med en rekke ekstra funksjoner og smarte teknologier er Ford Explorer konstruert for at du skal kunne utfordre verden uten å ofre verken komfort eller stil. Ford Explorer ladbar hybrid har et intelligent firehjulstrekksystem som er klar for ethvert eventyr du kommer til å møte. Når du har sju valgbare kjøremoduser på fingertuppene, kan du håndtere et bredt spekter av kjøreforhold og terrengtyper med enkelthet.

Med en trekkraft på 2500 kg, sammen med det unike dreiemomentet som gis av hybriddrivlinjen, har du styrken til å trekke og transportere båter, tilhengere eller utstyr, slik at du kan ha glede av interessene dine, uansett hva de er.

Blå Ford Explorer Hybrid front utstilt inne hos Sommerseth i Narvik

ET ELEGANT INTERIØR

Nye Ford Explorer er både pålitelig og allsidig. Det er plass til at opptil syv personer kan sitte komfortabelt. Med alle setene nedfelt får du tilgang på 2 274 liter med nyttig bagasjeplass, så uansett om du planlegger en helgetur med golfing eller en langtur med familien, vil du aldri ha for lite plass.

Ford Explorer Hybrid interiør førersete cockpit

7 kjøremoduser og avansert firehjulssystem

Det intelligente firehjulstrekksystemet sørger for maksimal fremkommelighet. Det skjer ved hjelp av en rekke sensorer som måler og analyserer data om alt fra lufttemperatur og veigrep til fart og eventuell hengerlast hvert 10. millisekund. En helt ny elektromekanisk kløtsj sørger også for at kreftene mellom for- og bakhjulene bruker kun 100 millisekunder på å justere.

Nye Explorer har hele 7 kjøremoduser som tilpasser bilens kjøreegenskaper til forskjellige kjøreforhold. Velg mellom «Normal», «Sport», «Terreng», «Glatt», «Tauemodus», «Eco» og «Dyp snø og Sand». Bilens heldigitale instrumentpanel endrer også visning for de ulike kjøremodusene.

Ford Explorer Hybrid interiør cockpit dashbord

Luxus ST-Line

Med Explorer får du en bil som blir lagt merke til og luxus interiør med som standard 12,3’’ heldigitalt instrumentpanel, panoramatak, 10-veis elektriske skinnseter med massasje, seter med varme og kjøling, adaptiv cruisekontroll med kø-assistent og filsentrering, handsfree bakluke og premium lydanlegg fra B&O

Ford Explorer Hybrid førersete interiør

REDUSERTE UTSLIPP PÅ LADBAR HYBRID

Med imponerende CO2-utslipp på bare 71 g/km (WLTP) / 66 g/km (NEDC) , tilfredsstiller Ford Explorer ladbar hybrid-motoren de strenge utslippskravene til Euro 6.2. Disse standardene er satt for å bedre luftkvaliteten og redusere eksosutslippene.

For å maksimere effektiviteten bruker systemet en kombinasjon av regenerativ bremsing og kraft fra EcoBoost-motoren for å øke batteriets rekkevidde mens du kjører.  Elektrisk rekkevidde på opptil 42km.

Ford Explorer Hybrid

Be oss å ringe deg

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kontakt vår ekspert

Morten Engdal
Morten Engdal